Ştiinţa Explorări Baia Mare s-a reunit pentru noul sezon

0
536

Vacanţa de vară a voleibaliştilor de la Ştiinţa Explorări Baia Mare s-a încheiat.
Sub comanda antrenorilor Marius Botea şi Sorin Pop se pregătesc în acest moment opt jucători, Andrei Veber, Gheorghe Socaciu, Liviu Râpeanu, Ciprian Neamţ, Rolland Balogh, Paul Olar, Csaba Nagy şi Igor Didorciuc (transferat de la Unirea Dej). Florin Bălhăceanu şi Gabriel Cherbeleaţă (transferat de la CSVM Zalău) participă cu naţionala României la meciurile din Liga Europeană, iar Mihai Coasă (transferat de la Unirea Dej) a fost învoit cîteva zile de conducerea clubului, fiind plecat în luna de miere. Săptămîna viitoare se va alătura lotului şi americanul Ryan Thompson (transferat de la AO Orestiadas Orestiada, Grecia).
Ştiinţa Explorări Baia Mare va mai achiziţiona în perioada următoare cel pu­ţin un jucător, principalul post vizat fiind cel de ridicător.
Băimărenii se vor pregăti pe plan local în această lună, urmînd ca în septembrie să participe la o serie de turnee de pregătire.
Ediţia 2015-2016 a campionatului diviziei A1 va debuta în data de 24 octombrie, elevii antrenorilor Marius Botea şi Sorin Pop urmînd să întîlnească în prima etapă, pe teren propriu, echipa CSM Bucureşti.
Obiectivul echipei pentru viitorul sezon va fi stabilit după definitivarea lotului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.