Identificaţi şi reţinuţi de poliţişti pentru tîlhărie

0
511

Măsurile întreprinse de poliţiştii băimăreni au dus la identificarea a doi tineri, bănuiţi de comiterea unei tîlhării. Ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore.
La data de 29 iulie a.c., la sediul Poliţiei Municipiului Baia Mare s-a prezentat un băimărean de 17 ani care a reclamat că a fost victima unei tîlhării. El a declarat că, în jurul orei 16.45, în timp ce se afla pe bulevardul Independenţei din municipiu, a fost agresat de doi tineri care i-au smuls telefonul mobil din mînă şi i-au sustras bani din buzunarul pantalonilor.
Activităţile de investigare desfăşurate de poliţiştii băimăreni au dus la identificarea unei minore de 16 ani şi a unui tînăr de 19 ani, ambii din Baia Mare, bănuiţi de comiterea faptei.
Cei doi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore şi sînt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Tînăr din Vişeu de Sus, urmărit internaţional, prins de poliţişti

Poliţiştii au depistat un urmărit internaţional, condamnat pentru comiterea infracţiunii de tîlhărie. Acesta a fost depus în penitenciar, unde îşi va executa pedeapsa.
Poliţiştii din Vişeu de Sus au depistat miercuri, 5 august, un tînăr de 19 ani din localitate, urmărit internaţional. Acesta se sustrăgea executării unei pedepse de doi ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de tîlhărie.
Condamnatul a fost depus în penitenciar unde îşi va executa pedeapsa.

Biciclete sustrase din parcarea unui supermarket, găsite de poliţişti

Poliţiştii sigheteni au identificat un bărbat care a sustras două biciclete din parcarea unui supermarket din municipiul Sighetu Marmaţiei. Bicicletele au fost recuperate şi restituite proprietarilor.
În 27 iulie şi 1 august a.c., doi bărbaţi din municipiul Sighetu Marmaţiei au cerut sprijinul poliţiei pentru identificarea persoanei care le-a furat bicicletele şi pentru recuperarea acestora. În urma sesizărilor primite, poliţiştii au demarat imediat activităţile de cercetare şi investigare şi, în scurt timp, au identificat un bărbat de 67 de ani din municipiu, bănuit de comiterea furturilor. Bicicletele au fost recuperate şi restituite părţilor vătămate. Sigheteanul de 67 de ani este cercetat de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Femeie din Ardusat, cercetată pentru contrabandă cu ţigări

Poliţiştii de ordine publică au identificat o femeie ce deţinea mai multe pachete cu ţigări de contrabandă. Pe numele ei a fost întocmit dosar penal.
La data de 5 august a.c., poliţişti de la Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare au identificat o femeie ce deţinea mai multe pachete cu ţigări netimbrate în România. Femeia, în vîrstă de 56 de ani, din comuna Ardusat, a fost depistată pe bulevardul Bucureşti din municipiu, iar ţigările, 70 de pachete de provenienţă ucraineană, au fost găsite în autoturismul acesteia.
Poliţiştii au confiscat ţigările şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.