Dans sportiv. Luna septembrie începe la Prodance 2000 cu un seminar Latino

0
683

Luna septembrie este una foarte bogată în evenimente la şcoala de dans Prodance 2000 Baia Mare. Primul pe agenda dansatorilor este seminarul de dansuri Latino, care va avea loc la finele acestei săptămîni.
Noemi şi Istvan Toth se vor ocupa de perechile de performanţă ale clubului. Ore de iniţiere în dansul sportiv (pentru copii şi adulţi deopotrivă), seminarii Standard şi workshop-uri de salsa, bachata şi kizomba completează oferta lunii septembrie la clubul băimărean, o lună care se va termina pentru perechile de performanţă de la Prodance 2000 la concursul internaţional din Kistelek.
În ritmuri Latino începe toamna la şcoala de dans Prodance 2000, dat fiind că foştii campioni naţionali Noemi şi Istvan Toth sînt primii oaspeţi ai clubului băimărean în luna septembrie. Cei doi vor susţine azi ore de grup, dar şi de pregătire individuală cu perechile de performanţă.
Luni, 7 septembrie, în­cep cursurile pentru o nouă grupă formată din adulţi începători. Timp de trei luni, aceştia vor învăţa nu numai paşii de bază din valsul vienez, tango, salsa, bachata, jive sau din dansurile populare, dar se vor avînta şi în primele coregrafii. Nu vor fi uitaţi nici prichindeii care doresc să înveţe să danseze. Cursurile de începători în cazul lor vor începe în 16 septembrie, pentru grupele de vîrstă 4-6 ani şi 7-11 ani.
Revenind la programul săptămînii viitoare, perechile de performanţă de la Prodance 2000 vor avea şansa de a lua lecţii de dansuri Standard de la multipla campioană mondială Silvia Pitton. Aceste seminarii sînt programate pentru marţi şi miercuri.
Cu ritmuri Latino începe luna septembrie la clubul băimărean, aşa se va şi termina, cel puţin la capitolul seminarii. Asta pentru că, în 19 şi 20 septembrie, revine la Prodance 2000 antrenoarea Judit Borzasi (locul 2 la World Salsa Summit, 2014), care va preda lecţii de salsa, bachata şi kizomba.
Şi lupta pentru medalii este reluată în această lună de către perechile băimărene, cei de la Prodance 2000 urmînd să participe – în 19 şi 20 septembrie – la concursul internaţional de la Kistelek, din Ungaria.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.