Rubrica JANDARMERIEI

0
481

În perioada 6-7 octombrie, jandarmii maramureşeni au constatat 22 de abateri de la normele în vigoare, aplicînd sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 3.000 lei.

• S-au luat măsurile impuse de normele legale în 4 sesizări privind tulburarea ordinii şi liniştii publice. Pe timpul verificărilor persoanelor, în vederea stabilirii calităţii de contravenient, s-au aplicat şi sancţiuni pentru refuzul de a prezenta un document de legitimare, respectiv furnizarea de date eronate privind identitatea la solicitarea îndreptăţită a organelor legii.
• S-a intervenit şi în cazul a 2 sesizări de la cetăţeni privind consumul de băuturi alcoolice în locuri neamenajate. Pe fondul stării de ebrietate şi de „euforie”, adresarea de cuvinte jignitoare şi injurii a provocat indignarea şi nemulţumirea cetăţenilor. S-au aplicat sancţiunile contravenţionale prevăzute, iar pentru alertarea nejustificată a organelor de ordine, o altă persoană a fost sancţionată contravenţional.
• S-a intervenit pentru aplanarea a 4 situaţii conflictuale, o persoană fiind condusă la sediul Poliţiei.
• S-au executat 16 acţiuni de punere în executare a mandatului de aducere la instanţele judecătoreşti.
• Jandarmii au sancţionat contravenţional 2 situaţii de nerespectare a normelor de acces la sediul Palatului de Justiţie.
• Echipajele din dispozitivele mixte de ordine şi siguranţă publică au constatat 4 infracţiuni, fiind identificaţi 3 autori.
• La solicitarea instituţiilor publice locale, Jandarmeria Maramureş a executat 10 acţiuni în cooperare, avînd ca obiectiv asigurarea unei stări de normalitate şi prevenirea faptelor antisociale pe raza judeţului nostru.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.