Mesaj emoţionant al Naţionalei de Handbal Feminin pentru Baia Mare: “Împreună pentru România! Baia Mare susţine de fiecare dată Naţionala României. Naţionala României susţine Baia Mare!”

0
1503

Un gest deosebit de frumos a făcut reprezentativa României la handbal feminin pentru comunitatea băimăreană. În contextul problemelor cu care se confruntă cele două echipe de handbal din Baia Mare – Minaur şi HCM – care sunt susţinute în continuare de administraţia publică locală pentru a continua parcursul frumos care aduce prestigiu oraşului nostru, dar şi României, fetele de la naţională au lansat public un mesaj de susţinere. În acest mesaj adresează mulţumiri administraţiei locale, implicit primarului Cătălin Cherecheş, pentru exemplul dat la nivel naţional în ceea ce priveşte susţinerea sportului în general, a handbalului în special.
Mesajul este semnat de către toate jucătoarele convocate la naţională, dar şi de antrenorii lor. Mesajul este unul de mulţumire  pentru autoritatea locală băimăreană, dar şi pentru suporterii băimăreni, pentru modul în care ştiu să sprijine echipele de aici, dar şi pentru susţinerea necondiţionată a naţionalei României. Mai jos găsiţi mesajul integral al Naţionalei de Handbal a României adresat comunităţii băimărene:
“În România sunt puţini susţinători sinceri ai sportului în general, al handbalului în special. Printre puţinii oameni care iubesc sportul nu doar pentru a-şi îmbogăţi albumul foto, ci pentru a genera mândrie locală şi naţională este şi Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare, alături de alţi reprezentanţi ai administraţiei publice locale. Astfel de oameni merită întreaga noastră apreciere.
Sunt comunităţi în România care în ultimii 25 de ani au fost văduvite de sportul de mare performanţă, suporteri care au avut şansa de a vedea competiţii importante doar la televizor. Baia Mare a fost una dintre aceste comunităţi, dar prin implicarea şi susţinerea administraţiei publice locale, într-un mod exemplar pentru alte autorităţi locale, s-a reuşit în ultimii trei ani să se reconstruiască ce s-a distrus în 20. Sportul înseamnă educaţie, sănătate, o comunitate unită. Sportul înseamnă o naţiune puternică! Sportul poate fi cel mai bun ambasador al unei comunităţii, al ţării.
Pentru multe dintre noi Baia Mare a devenit un al doilea cămin, căruia cu drag îi spunem “ACASĂ”. Pentru altele, Baia Mare este oraşul unde suntem primite mereu cu braţele deschise, cu mult respect şi drag. Unele am întâlnit Baia Mare în calitate de adversar, unul puternic şi de respectat. Pentru noi toate, cele mai bune hand­baliste din ţară care reprezentăm astăzi România, Baia Mare, este un model de urmat. Un model de implicare, un model de iubire, o lecţie despre cum trebuie tratat sportul în general, handbalul în special.
Astăzi, când echipele de suflet ale băimărenilor – Minaur şi HCM – trec printr-o perioadă uşor mai dificilă, pe care avem convingerea că o vor depăşi, simţim nevoia să fim alături de toţi cei care ne-au susţinut în ultimii ani neobosit. Noi, Naţionala României la handbal feminin, venim astăzi în mod public şi ne declarăm susţinerea pentru Baia Mare! Din respect şi iubire faţă de miile de suporteri care ne-au oferit încrederea, dragostea şi susţinerea lor. Din respect faţă de omul care a ştiut să construiască din mai nimic o echipă puternică şi valoroasă, care aduce mândrie şi prestigiu oraşului, dar şi României. Din respect pentru administraţia locală din Baia Mare care a investit şi continuă să susţină sportul.
Băimăreni, vă mulţumim că susţineţi de fiecare dată Naţionala României. Este rândul nostru acum: Naţionala României susţine Baia Mare! Împreună luptăm pentru România! Semneaza echipa Natională de Handbal a României: Tomas Ryde, Burcea Bogdan, Munteanu Ionica, Dedu Denisa, Petrescu Diana, Ungureanu Paula, Ardean-Elisei Alice, Hotea Camelia, Tănasie Ana-Maria, Perianu Gabriela, Neagu Cristina, Szucs Gabriela, Zamfir Cristina, Marin Luciana, Oltean Laura, Buceschi Eliza, Geiger Melinda, Vizitiu Patricia, Nechita Adriana, Udriştoiu Aneta, Chiper Laura, Manea Oana, Pintea Crina”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.