Primarul Sighetului a dispus verificări la toate cluburile

0
473

Urmare a tragediei colective din Bucureşti, primarul Ovidiu Nemeş a dispus verificarea tuturor cluburilor de pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei.
În primele 5 astfel de localuri verificate, au fost constatate o serie de deficienţe, care au fost comunicate instituţiilor competente, în vederea luării măsurilor ce se impun. Printre nereguli: lipsa unui plan de evacuare în caz de urgenţă, lipsa unui număr corespunzător de stingătoare de incendiu, nerespectarea programului de funcţionare, lipsa ieşirilor secundare sau lipsa semnalizării clare a acestora, lipsa unui plan de pază şi ordine a localului. Totodată, la nivelul municipiului de peste Deal, s-a constituit un Corp de control mixt, care are ca atribuţii verificarea condiţiilor de desfăşurare a activităţii de alimentaţie publică în toate localurile de pe raza Sighetului.
În imagine: clubul şi birourile unde s-au produs deflagraţiile din 19 februarie 2012, deşi acestea nu erau racordate de la reţeaua de gaz! În urma celor două explozii au fost rănite grav 21 de persoane, dintre care, una a decedat ulterior.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.