Contravenţii silvice. Pomi de Crăciun confiscaţi şi amenzi de 44.000 de lei

0
586

Miercuri, 16 decembrie, poliţiştii au acţionat pe raza întregului judeţ pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor silvice privind transportul şi comercializarea de material lemnos, în special pomi de Crăciun. Ei au efectuat controale în centre comerciale, pieţe, târguri şi parcări special amenajate, pentru a verifica legalitatea provenienţei, transportului şi comercializării materialului lemnos, în special a pomilor de Crăciun.
La acţiuni au participat poliţişti de ordine publică, investigarea criminalităţii economice precum şi de la alte structuri care, pe timpul activităţilor desfăşurate, au constatat trei infracţiuni şi 74 de contravenţii. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate amenzi însumînd aproximativ 44.000 de lei şi au fost confiscaţi 47 mc de lemn de foc şi 43 de pomi de Crăciun.

Un an şi 10 luni închisoare

Un băimărean, în vârs­tă de 37 de ani, a fost condamnat la un an şi zece luni închisoare pentru comiterea unor infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Miercuri, 16 decembrie, poliţiştii Biroului Urmăriri au pus în aplicare mandatul de executare, iar bărbatul îşi va executa pedeapsa în penitenciar.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.