În AG de ieri a AJF Maramureş s-a decis reluarea returului şi programul din Cupa României

0
550

Ieri, la sediul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Maramureş s-a desfăşurat Adunarea Generală a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Maramureş, la care au luat parte reprezentanţii echipelor afiliate la acest for. Întîlnirea a fost coordonată de preşedintele Cristian Balaj, alături de el mai luînd loc în prezidiu vicepreşedintele Zoltan Szekely, secretarul Iosif Medvecz şi Mihai Mihalca – directorul Comisiei de Competiţii.
În debutul AG contabilul asociaţiei a prezentat bilanţul pe anul precedent, după care s-a trecut la problemele stringente. Astfel, reprezentanţii afiliaţi au decis, împreună cu conducerea asociaţiei ca returul campionatului Ligii a IV-a să debuteze în 12-13 martie, iar cel de Liga a V-a pe 27 martie. De asemenea, în plenul şedinţei a fost efectuată tragerea la sorţi a Cupei României, programul fiind următorul: ACS Satu Nou de Jos – Lăpuşul Târgu Lăpuş, CS Fărcaşa – Viitorul Ulmeni, FC Remeţi – Zorile Moisei, Luceafărul Strâmtura stă. Un alt punct extrem de important a fost cel legat de campioana Ligii a IV-a la finele acestui sezon, care va reprezenta judeţul Maramureş la barajul pentru promovarea în Liga a III-a. Aceasta este obligată să deţină Certificatul de Identitate Sportivă, iar în caz că nu va avea eliberat acest document, la baraj va merge următoarea echipă care are CIS. Printre altele, preşedintele Cristian Balaj a comunicat reprezentanţilor echipelor prezente la adunare că echipele care nu-şi vor achita baremul de arbitraj automat nu vor mai fi programate la jocul următor.
La nivelul comisiei judeţene de arbitri, Maramureşul se poate lăuda cu două promovări: centralul Cristian Codrea a fost promovat la liga a doua şi Răzvan Soponar, ca asistent, la liga a treia. Un al treilea arbitru, centralul Adrian Şuta, va fi monitorizat în acest retur pentru promovarea la liga a doua.
În altă ordine de idei, la AJF Maramureş s-a afiliat în acest sezon ACS Tisa Sarasău (care şi-a schimbat denumirea), iar alte şapte cluburi au fost, momentan, suspendate: Spicul Ardusat, Bradul Vişeu de Sus, Rozalina Rozavlea, FC „Vio­rel Mateianu” Baia Mare, Orizont Lăpuşel, CS Real Săsar şi L’Atista Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.