Derby de tradiţie

0
392

• Steaua Bucureşti – CSM Ştiinţa Baia Mare •

Steaua Bucureşti şi CSM Ştiinţa Baia Mare se vor confrunta azi, 16 aprilie, de la ora 15, în direct pe Dolce Sport 1, în Ghencea, în derby-ul etapei a 5-a din Cupa României la rugby, grupa I valorică, ambele echipe fiind neînvinse pînă acum în partidele disputate în această competiţie. Meciul va fi şi o revanşă pentru maramureşeni după ce au fost eliminaţi anul trecut din Cupă de „militari”, în semifinale, cu 12-10, într-o partidă desfăşurată tot în Capitală.
„Venim să facem un joc bun, să menţinem seria evoluţiilor bune şi la final să ieşim cîştigători. Sîntem conştienţi că va fi un meci greu, Steaua este o echipă bună, de altfel, nu au nicio înfrîngere pînă acum, însă cred că avem mai multe atuuri pentru a cîştiga. (…) Obiectivul nostru este să cîştigăm trofeul şi să facem o echipă cît mai unită şi mai bună pentru SuperLigă (…)”, a declarat jucătorul băimărean Johan van Herdeen, conform site-ului SuperLigii.
Atît maramureşenii, cît şi steliştii au acumulat pînă acum acelaşi număr de puncte în clasament, 14, ocupînd primele două poziţii, în timp ce campioana en-titre, Timişoara Saracens, este abia pe locul al treilea.
În alte partide din grupa I, tot sîmbătă, U Cluj va primi vizita campionilor de la Timişoara Saracens, în timp ce Dinamo va juca acasă cu Poli Iaşi. În grupa a II-a valorică, Seria Albastră, vineri, RC Bârlad va primi replica celor de la CSM Bucovina Suceava, iar sîmbătă RCM Galaţi va înfrunta pe CS Năvodari. În Seria Roşie sînt programate partidele RC Stejarul Buzău – CS Ştiinţa Petroşani, sîmbătă, în timp ce duminică CSUAV Arad va întîlni pe CS Mănăştur.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.