Treceri în rezervă

0
724

Colonelul Florentin Laurenţiu IACOŞ, din cadrul Inspecţiei de Prevenire a ISU Maramureş, a trecut în rezervă, cu drept de pensie şi port al uniformei militare, începând cu data de 15 aprilie.
Col. Iacoş a absolvit, în anul 1997, Universitatea de Nord, Facultatea de Mine şi Metalurgie, iar începând cu data de 1.04.1995 a fost încadrat ca subofiţer în cadrul Inspecţiei de Prevenire a Grupului de Pompieri Maramureş. Începând cu data de 13.09.2000 este pro­movat în corpul ofiţerilor, cu gradul de locotenent, şi, timp de un an, a fost comandantul Secţiei de Pompieri Vişeu de Sus. Un an mai târziu, în 2001, col. Iacoş este numit locţiitor al comandantului Detaşamentului de Pompieri Baia Mare. În anul 2002 trece în cadrul Biroului de Prevenire a Incendiilor unde şi-a desfăşurat activitatea până în momentul trecerii în rezervă.
Din data de 15 aprilie, plt. adj. şef Vasile VIDA, din cadrul Detaşamentului Sighetu Marmaţiei, a trecut în rezervă, cu drept de pensie şi port al uniformei militare, după aproape 30 de ani în rândul pompierilor militari.
vasile vidaVasile Vida s-a născut în anul 1964, la Sighetu Marmaţiei şi din 01.01.1988 a fost încadrat ca şi conducător auto la Detaşamentul de Pompieri. La pensie a ieşit de pe funcţia de comandant de echipaj. În anul 2013 a primit semnul onorific „În Serviciul Patriei”, pentru 25 de ani de activitate.
Colegii din cadrul ISU Maramureş le urează multă sănătate şi pensie lungă!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.