Melinda Geiger va juca în Franţa

0
1256

Melinda Geiger, jucătoarea de la HCM Baia Mare, va fi coechipieră şi în sezonul viitor cu Allison Pineau. Ea a semnat cu echipa Brest, din Franţa, un contract valabil pe durata a două sezoane. Informaţia a fost făcută publică joi, 29 aprilie, de către reprezentanţii clubului francez.
Imediat după ce informaţia a fost făcută publică, Melinda Geiger a scris pe pagina ei de socializare că decizia de a semna cu gruparea franceză reprezintă pentru ea un nou capitol al carierei sale de handbalistă.
„Astăzi (n.r. – joi, 29 aprilie) am semnat un contract valabil 2 sezoane cu gruparea franceză Brest. După o perioadă îndelungată petrecută la HCM Baia Mare, am considerat că e momentul oportun pentru un nou capitol al carierei mele. Am ales Brest deoarece cred în proiectul propus de ei. Mă bucur că voi fi din nou colegă cu buna mea prietenă Allison Pineau. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine în perioada petrecută la Baia Mare, tuturor prietenilor, colegelor şi antrenorilor!”, a scris Melinda Geiger pe contul ei personal de socializare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.