Încă o fostă componentă HCM s-a transferat la Brăila

0
557

Fostă componentă a HCM Baia Mare, Gabriela Szucs, se mută în sudul ţării. Szucs a semnat cu Dunărea Brăila, echipă sub culorile căreia va juca din sezonul următor. Sub comanda lui Costică Buceschi au ajuns şi alte foste vicecampioane ale României, Gabriela Perianu şi Ana Maria Tănăsie.
Înainte să se decidă să meargă la Brăila, Gabriela Szucs a fost curtată de mai multe echipe din România. „Într-adevăr, am primit oferte de la multe echipe, ceea ce pentru o sportivă este un sentiment plăcut, deoarece este un feedback al muncii depuse de-a lungul anilor. Dunărea a fost mereu o echipă competitivă, în plus am mai multe colege din echipa naţională, precum şi antrenorul de la lot, Costică Buceschi, cu care am lucrat împreună şi la Baia Mare”, a declarat Gabriela Szucs, potrivit celor de la prosport.ro.
Gabriela Szucs a fost transferată la HCM Baia Mare în anul 2013 şi alături de colegele ei a obţinut titluri naţionale importante, printre care şi trofeul de campioană a României. Sub culorile HCM Baia Mare, Gabriela Szucs a jucat şi în Liga Campionilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.