BCM Baia Mare, un nou transfer

0
533

BCM Baia Mare continuă seria transferurilor menite să întărească echipa pentru Liga Naţională. Gruparea băimăreană a realizat cel de-al şaselea transfer, Akeme Smart fiind noul component al echipei. Akeme Smart are 25 de ani, 2.21 înălţime şi 110 kilograme, joacă pe poziţia 5, fiind un produs al Colegiului McCOOK SUA şi avînd medii de 6.4 puncte, 6.4 recuperări/meci.
Primul angajament al acestuia de peste ocean a fost la o echipă din Spania unde a jucat în perioada 2013-2015. Despre Akeme oficialii clubului spun că este “un jucător exponenţial pentru echipă, cu medii de 10 puncte, 8.7 recuperări şi 56% procentaj din acţiune”. Anul acesta Akeme Smart a făcut parte din echipa Memphis Grizzlies NBA, la Summer League 2016 disputat în oraşul Las Vegas în luna iulie.
Reamintim că în 11 iulie a fost stabilit de către Federaţia Română de Baschet şi programul pentru prima fază a sezonului regulat din Liga Naţională, respectiv Cupa României ediţia 2016-2017. În prima etapă a campionatului, nou promovata se va duela pe teren propriu cu una dintre cele mai puternice formaţii din campionatul nostru, BCM Baia Mare urmînd să primească vizita, în 19 septembrie, a celor de la Steaua-CSM Eximbank Bucureşti. În cadrul Cupei României, formaţia băimăreană va întîlni BC SCM Timişoara. Partida tur va avea loc în 28 septembrie, iar returul o săptămînă mai tîrziu.

convocare-under-18Doi băimăreni la CE Under 18

Vasile Dunca şi Lucas Tohătan au plecat ieri dimineaţă la Campionatul European U18 care va avea loc în capitala Macedoniei, Skopje, în perioada 29 iulie – 7 august.
La startul Campionatului European U18 sînt prezente 24 de echipe naţionale, împărţite pentru prima fază a competiţiei în patru grupe. Echipa României face parte din Grupa B, urmînd să se confrunte cu Muntenegru, Belgia, Austria, Portugalia şi Belarus.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.