Unirea Săsar (juniori înscrişi la republicani) – Sport Team 5-6 (3-2)

0
493

Meciul dintre cele două combatante a avut loc vineri, 29 iulie, pe terenul II din satul Săsar, unde echipa de juniori Unirea (nou înscrisă în campionatul republican de fotbal) a dat o replică bună celor de la Sport Team, reuşind să conducă încă de la începutul reprizei, cu 2-0, prin golurile marcate de Andrei Gall (min. 5) şi Paul Gherman (min. 12).
În min. 25, echipa din Baia Mare beneficiază de o lovitură de la 11 m, în urma unui henţ comis în suprafaţa de pedeapsă de un apărător de la Unirea şi Bogdan Trif reduce din handicap, iar la două minute băimărenii egalează pe tabelă, prin golul înscris de Japo Lukacs, după trei driblinguri consecutive asupra apărătorilor adverşi, cu un şut din 6 m, în stînga portarului George Rusu. Pînă la pauză se mai consumă ocazii de a marca la ambele porţi, iar în min. 43, pe un contraatac, acelaşi Andrei Gall reuşeşte să-şi aducă din nou echipa în avantaj, 3-2. Repriza a doua se dovedeşte extrem de echilibrată, ambele echipe joacă deschis şi marchează gol după gol, primele două prin Rareş Pop-Popescu în min. 48 (3-3) şi 54 (3-4), apoi în min. 56, Alex Sabău de la Unirea Săsar, şutează de la aproximativ 35 m, mingea atinge piciorul unui fundaş oaspete şi intră în poartă, peste portarul Darius Mihuţ, ieşit la 16 m (4-4). Din nou oaspeţii preiau conducerea prin Bogdan Trif, care în min. 62, în urma unei centrări de la Daniel Lupuţi, şutează puternic din vole şi duce scorul la 4-5. Nici juniorii de la Săsar nu se lasă mai prejos şi pe un contraatac reuşesc egalarea prin Andrei Gall, în min 69, în urma unui şut puternic de la 20 m în stînga portarului Darius Mihuţ (5-5). Pînă la finalul jocului oaspeţii reuşesc să-şi adjudece victoria prin golul înscris în min. 78, de Japo Lukaks, care preia o pasă foarte bună primită în adîncime de la Daniel Lupuţi şi singur cu portarul George Rusu marchează pentru 5-6. Echipa Sport Team Baia Mare felicită echipa din Săsar pentru replica şi jocul prestat şi le urează mult succes în campionatul republican de fotbal. Arbitraj asigurat de Vlad Mare, Cătălin Erdei şi Sergiu Lucaciu.

• Unirea Săsar: George Rusu – Bogdan Coşa, Marian Oană, Bogdan Mureşan, Ioan Tămăşan, Paul Gherman, Paul Maroşan, Casian Buga, Andrei Gall, Alex Gherman,Vasile Miclăuş, Felix Hosu, Adrian Jusan, Ovidiu Nagy, Claudiu Pop, Andrei Lingurar şi Alex Sabău. Antrenori Emil Neuschli, Radu Nemeş şi Florin Ungur.
• Sport Team: Edi Costin, Darius Mihuţ – Daniel Chendrean, Marius Hindli, Virgil Raţiu, Florin Florea, Japo Lukacs, Rareş Pop-Popescu, Daniel Lupuţi, Alin Gavrilă, Cristian Bărbos, Bogdan Trif, Ionuţ Şimon, Ştefan Costea, Ciprian Costea şi Ioan Marchiş.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.