Şi secţia de băieţi s-a reunit

0
418

Ieri, la Sala Polivalentă „Lascăr Pană” a avut loc reunirea echipei de handbal masculin în vederea pregătirii pentru sezonul 2016/2017 de Divizia A. Azi, 3 august, sportivii secţiei de hand­bal masculin vor efectua vizita medicală.
Din vechea gardă a Minaurului se vor regăsi cinci jucători: Daniel Mureşan, Tudor Marta, Paul Simulescu, Bogdan Mihai şi Alexandru Sabou. Pe lîngă aceştia, conducerea clubului a ajuns la o înţelegere cu Răzvan Mledenciu, care vine de la Energia Târgu Jiu (extremă dreapta) şi Alexandru Florin Bucătaru, jucător ce a evoluat ultima oară la HCM Constanţa. CS Minaur a parafat o înţelegere şi cu băimăreanul Alin Câmpan, extremă stînga, ultima oară la Ştiinţa Bacău. Din lotul pentru noul sezon vor face parte şi doi jucători de la CS Marta – Yurii Pop şi Benjamin Szabo. De asemenea, pivotul Cristian Bodnărescu, ce a jucat sezonul precedent pentru Constanţa, dar aparţine de Academia Minaur, va fi împrumutat la CS Minaur. Tot de la Academia Minaur vor veni sub formă de împrumut Tudor Botea, Robert Nagy, Călin Căbuţ şi Bogdan Stoean. Obiectivul secţiei masculine pentru noul sezon este promovarea în Liga Naţională.
Primul meci amical din această vară va avea loc pe 13 august, în deplasare în compania echipei CSM Satu Mare. În perioada 19-21 august, în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” va avea loc un turneu de pregătire la care vor participa, alături de CS Minaur, echipele CSM Satu Mare, CSM Oradea şi Ştiinţa Municipal Dedeman Ba­cău. Pe 24 august echipa va pleca la Suceava, unde va juca două meciuri amicale împotriva echipei locale CSU. Ultimul meci amical din această perioadă de pregătire va avea loc pe 3 septembrie, încă nefiind stabilit adversarul.
Startul ediţiei 2016/2017 a Diviziei A va fi pe 17 septembrie, ţintarul campionatului urmînd a fi stabilit în următoarea perioadă de către Federaţia Română de Handbal.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.