Arestat şi trimis în judecată pentru mai multe tîlhării

0
511

– lănţişoarele de aur erau “specialitatea” sa –

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului LĂZĂRCIUC ILIE, în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut că, în data de 08.07.2016, în jurul orei 16, pe aleea unui imobil situat pe str. I.L. Caragiale, din Baia Mare, inculpatul Lăzărciuc Ilie a smuls, de la gâtul persoanei vătămate A.E., un lănţişor din aur, cu medalion, cauzându-i acesteia un prejudiciu în cuantum de 1.800 lei.
În data de 19.07.2016, în jurul orei 19, în faţa unui imobil situat pe B-dul Bucureşti, din Baia Mare, inculpatul Lăzărciuc Ilie a smuls, de la gâtul persoanei vătămate B.L., un lănţişor din aur, cu medalion, cauzându-i acesteia un prejudiciu în valoare de 1.200 lei.
În data de 25.07.2016, în jurul orei 16.20, în faţa unui imobil situat pe str. Oituz, din Baia Mare, inculpatul Lăzărciuc Ilie a smuls, de la gâtul persoanei vătămate M.P., un lănţişor din aur, cu medalion, cauzându-i acesteia leziuni traumatice care au necesitat, pentru vindecare, 1-2 zile de îngrijiri medicale. Prejudiciul se ridică la suma de 1.200 lei.
În data de 01.08.2016, în jurul orei 14.45, în faţa unui imobil situat pe Al. Olteniei, din Baia Mare, inculpatul Lăzărciuc Ilie a împins-o pe persoana vătămată P.L., smulgându-i de la gât lănţişorul din aur, cu medalion. Persoanei vătămate i-au fost cauzate leziuni traumatice care au necesitat, pentru vindecare, 1-2 zile de îngrijiri medicale.
Dosarul a fost înaintat, spre soluţionare, Judecătoriei Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.