Prima manşă pe Bega

0
427

• BC SCM Timişoara – BCM Olimpic Baia Mare •

BCM Olimpic Baia Mare joacă azi, 28 septembrie, de la ora 18, în prima manşă din Cupa României, pe terenul celor de la BC SCM Timişoara, urmînd ca returul dintre cele două combatante să se consume pe 5 octombrie. Echipa care va trece de această fază din Cupa României se va califica între primele opt echipe. Băimărenii pleacă ca outsideri în acest joc, Timişoara fiind o echipă cu experienţă în Liga Naţională şi care în etapa a doua a bătut pe Dinamo tocmai în capitală. BCM Olimpic nu are după două etape niciun succes în primul eşalon şi încă nici experienţa necesară de a se lupta de la egal la egal cu forţele ligii naţionale. Pe lîngă toate acestea, BCM Olimpic s-a despărţit la începutul acestei săptămîni de Liviu Rotariu, jucător ce a venit de la Politehnica Iaşi. Rotariu a decis să rezilieze contractul cu echipa noastră datorită unor probleme personale. Acesta a evoluat în ambele meciuri pentru BCM Olimpic în acest început de sezon, înregistrînd medii de 3.5 puncte, 3.0 recuperări şi 1.0 pase decisive.
Prima manşă din Cupa României dintre BC SCM Timişoara şi BCM Olimpic Baia Mare va fi arbitrată de Fabiana Martinescu, Bedir Sefer şi Mate Andras Stretea, iar observator a fost delegat Stelian Bănică.
Tot azi se mai dispută alte două jocuri în cadrul Cupei României, ambele transmise în direct de către Digi Sport. BC CSU Atlassib Sibiu – Dinamo Bucureşti va începe la ora 18, iar disputa dintre BCMU Piteşti şi SCMU Craiova se va desfăşura de la ora 19.45.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.