„Zile numărate” pentru trei manageri de la Cultură

0
602

În urma Raportului privind aprobarea rezultatului evaluării finale a managementului la Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” Baia Mare, Comisia de evaluare a managementului la instituţiile publice şi de cultură a acordat nota 10 managerului Bibliotecii Judeţene „Petre Dulfu”, Teodor Ardelean. La fel şi managerului Ansamblului Folcloric „Transilvania”, Iuliana Dăncuş (nota 10). Aceştia au dreptul de a prezenta un nou proiect de management, în conformitate cu cerinţele caietului de obiective întocmit de autoritate.

În ce priveşte evaluarea finală a managementului la Muzeul judeţean de Istorie şi Arheologie Maramureş, Comisia de evaluare a managementului la instituţiile publice de cultură a acordat nota 9,91 managerului Viorel Rusu.
Comisia de evaluare a managementului la Muzeul judeţean de Artă, „Centrul Artistic Baia Mare” a acordat nota 9,72 managerului Tiberiu Alexa.
Trei manageri, însă, se pare că au „zilele numărate” pe funcţii, adică până la expirarea mandatului. Astfel, Comisia de evaluare a managementului la instituţiile publice de cultură a acordat nota 7,75 managerului Muzeului judeţean de Etnografie şi Artă Populară Maramureş, Gheorghe Robescu. Acesta îşi va continua mandatul până la expirarea duratei contractului de management, ulterior, procedându-se la organizarea concursului de management. La fel, managerul Centrului judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Maramureş, Mariş Ştefan, a obţinut nota 8. Şi acesta îşi va continua mandatul până la expirarea lui, urmând a se organiza un nou concurs de management.  Al treilea manager cu nota 8, 08 este Dan Daniel de la Şcoala Populată de Artă „Liviu Borlan” Baia Mare. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.