Nunta de la A la Z, ediţia a XI-a

0
381

Începînd cu anul 2007, de regulă în decada a doua a lunii februarie, în Baia Mare, Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş deschide programul de activităţi cu o expoziţie specializată „Nunta de la A la Z”, care îşi propune ca mirii, naşii, socrii şi nuntaşii să poată găsi, într-un singur loc, pe parcursul a 3 zile, tot ceea ce este necesar pentru a organiza un eveniment de neuitat.
Bineînţeles că, pentru a realiza ce şi-a propus, prin organizarea tîrgului “Nunta de la A la Z”, CCI Maramureş lansează invitaţii către expozanţi, încă din trimestrul trei al fiecărui an pentru ediţia din anul ce urmează.
Ediţia din anul 2017 se va desfăşura în perioada 10-12 februarie şi are deja înscrise ca expozanţi firme din 4 judeţe, care vor prezenta spre vînzare o gamă diversificată de rochii de mireasă, accesorii, invitaţii şi pungi de nuntă, mărturii, prăjituri, produse de cofetărie, cadouri hand-made, etichete de meniuri, sticle şi pahare personalizate, inclusiv prin gravare.
Alături de aceştia vor fi prezenţi prestatorii de servicii – DJ, preparatori cock­tail-uri, amenajare săli nunţi, fotografi, make-up artist&hairstylist, agenţii care oferă destinaţii pentru luna de miere dar şi pentru vacanţe – dar şi bănci, care să asigure finanţarea nunţii.
“La nuntă mai mulţi muncesc, numai mirii folosesc” spune un proverb românesc. Tocmai de aceea toţi cei care produc, comercializează sau prestează servicii pentru organizarea unei nunţi de neuitat nu trebuie să lipsească, ca expozant, de la Nunta de la A la Z-2017.
Şi pentru că, un alt proverb românesc spune: “Tîrgul se face cu bani şi nunta cu lăutari” toţi cei interesaţi să-şi rezerve stand la expoziţia cu vînzare “Nunta de la A la Z” sînt aşteptaţi să se înscrie “pe ultima 100 de metri” şi vor putea beneficia de reduceri substanţiale la tarifele de închiriere. Nu pierdeţi ocazia, suprafaţa expoziţională este limitată!

Înscrieri şi informaţii suplimentare se pot obţine la sediul CCI MM, Baia Mare, Bd. Unirii nr.16, tel. 0262221510, 0728233908, e-mail:cci_mm@ccimm.ro,www.ccimm.ro, www.facebook.com/ExpoNuntaAZ

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.