Primul amical, prima victorie

0
403

• Unirea Jucu – ACS Fotbal Comuna Recea 2-3 (1-3)

ACS Fotbal Comuna Recea a bifat primul amical al perioadei de pregătire, dar şi prima victorie. Ocupanta locului secund în seria a V-a a ligii a III-a a învins, sîmbătă după-amiază, pe Unirea Jucu, cu scorul de 3-2 (3-1), meci disputat pe unul dintre terenurile sintetice din Cluj-Napoca. Elevii lui Romulus Buia şi Ovidiu Mic s-au descurcat excelent în primul meci de verificare, în condiţiile în care gruparea de lîngă Baia Mare se află abia la începutul pregătirilor. Adrian Şter cu o dublă şi golul semnat de Bogdan Paşca au adus victoria cu colega de serie din judeţul Cluj. ACS Fotbal Comuna Recea a aliniat următorul “11”: Bota – Paşca, David, Urs, Gherman – Chinde, Asăujan, Lang, D. Sabadîş – Şter, Giurgiu. Au mai evoluat: Roşiianu – G. Mureşan, Gherghel, Laur, P. Achim şi I. Mureşan. De la acest meci au lipsit doi dintre titularii de bază, golgheterul Mihai Deac şi căpitanul Alin Cuc, primul fiind accidentat, iar al doilea a fost învoit.
În pauza competiţională, Comuna Recea s-a despărţit de trei jucători – Raţiu, Serge şi Mateaş, unii dintre nemaiîntrînd în calculele pentru retur sau avînd alte planuri. De asemenea, la capitolul achiziţii există o singură noutate, aducerea lui Paul Achim, dar în pregătiri se află şi cîţiva juniori, în privinţa acestora conducerea tehnică urmînd să ia o decizie.
ACS Fotbal Comuna Recea va mai efectua timp de o săptămînă antrenamente pe plan local, iar din 11 februarie trupa lui Buia şi Mic vor merge într-un cantonament la Nyirbator. Echipa va rămîne în Ungaria pînă în 19 februarie, perioadă în care formaţia de liga a treia are stabilite cinci meciuri amicale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.