Vişeu de Sus – expoziţie de fotografie la Lyon

0
1121

În perioada 3-4 martie, o expoziţie de fotografie ce scoate în lumină oraşul Vişeu de Sus şi Maramureşul: frumuseţea naturii, a oamenilor, Mocăniţa şi Valea Vaserului, costumele tradiţionale, dar şi principalele obiective turistice, a putut fi admirată de publicul francez, la Lyon, în cadrul evenimentelor organizate de Consulatul General al României pentru a marca Ziua Mărţişorului.
Expoziţia fotografului Daniel Andreica, organizată de Centrul Cultural-Social Vişeu de Sus (director dr. Anuţa Pop), a fost apreciată în Franţa încă de anul trecut: în luna septembrie, la Croissy sur Seine, în cadrul unui eveniment internaţional al Asociaţiei Croissy sans Frontières (la care au participat şi oraşe din Statele Unite, Germania şi Italia) şi în decembrie, la Paris, în cadrul evenimentului organizat de Ambasada României pentru a marca Ziua Naţională. Expoziţia conţine peste 30 de fotografii înrămate, în format 40×60 şi face parte din proiectul de promovare a imaginii României prin Maramureşul istoric – proiect al Centrului Cultural-Social Vişeu de Sus, al Clubului EntRO Paris şi al LSRS Franţa, sprijinit de Primăria şi Consiliul Local Vişeu de Sus.
”Consulatul General al României la Lyon a marcat Ziua Mărţişorului în zilele de 3 şi de 4 martie 2017, prin organizarea unei expoziţii de fotografii realizate de Daniel Andreica şi de mărţişoare şi obiecte de artizanat, în Sala Camille Georges de la Primăria arondismentului 2 din Lyon (3 martie) şi la Biblioteca municipală din Vaugneray (4 martie). Expoziţia de imagini din Maramureş, realizate cu deosebit talent artistic de fotograful Daniel Andreica a fost unanim apreciată de invitaţi”, se arată pe pagina Consulatului.
Foto: Daniel Andreica

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.