În Sighetu Marmaţiei, trei furturi soluţionate de poliţişti

0
375

Verificările efectuate de poliţiştii sigheteni de investigaţii criminale, cu privire la trei furturi sesizate, au dus la identificarea persoanelor bănuite de comiterea lor.
Astfel, un sighetean, de 46 de ani, este bănuit că miercuri, 3 mai, ar fi sustras 9 televizoare şi un cuptor cu microunde dintr-un autovehicul, parcat în curtea unui imobil, de pe strada Nicole Titulescu din municipiu, cauzând un prejudiciu în valoare de peste 16.000 lei. O parte din bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţii vătămate.
Un alt sighetean, 30 de ani, identificat de poliţişti, este bănuit că, în data de 10 martie a.c., ar fi sustras un contor electric, de pe strada Unirii din municipiu, cauzând un prejudiciu în valoarea 150 lei.
Alt furt clarificat a fost comis într-o societate comercială din municipiu. Un tânăr, de 16 ani, din Vişeu de Sus, este bănuit că, ar fi pătruns prin efracţie într-un magazin, situat pe strada Vasile Alecsandri, de unde ar fi sustras 260 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.
În toate cazurile poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

Trei băimăreni sunt bănuiţi că au sustras cinci biciclete

Activităţile de cercetare şi investigare efectuate de poliţiştii băimăreni de investigaţii criminale au dus la identificarea a trei tineri, doi de 18 ani şi unul 29 de ani, din municipiu, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt.
Din cercetările efectuate s-a stabilit că, cei trei băimăreni au tăiat cablul antifurt şi au sustras două biciclete de pe strada Petre Dulfu. Alte trei biciclete şi o trotinetă au fost sustrase din uscătoria, situată la etajul 4, al unui bloc de pe bulevardul Traian.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Producătorii agricoli verificaţi de poliţişti

Joi, 4 mai, între orele 10-12, poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare au acţionat în pieţele şi în centrele comerciale, pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor comise în domeniul producerii, prelucrării şi comercializării produselor agroalimentare.
La activitate au participat şi reprezentanţi ai Direcţiei pentru Agricultură şi ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor. În cadrul acţiunii au fost verificaţi 30 de producători agricoli şi agenţi economici. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate cinci sancţiuni contravenţionale.

Acţiunile pentru combaterea infracţiunilor silvice continuă

Joi, 4 mai, poliţiştii din Băiuţ, împreună cu specialişti din cadrul Direcţiei Silvice şi Ocolului Silvic Strâmbu Băiuţ, au efectuat controale în locul numit „Pârâul Borţii”.
În cadrul verificărilor, au fost identificate 109 cioate, esenţă fag şi brad, verzi şi nemarcate, precum şi 64 cioate, esenţă fag şi brad, marcate cu un dispozitiv artizanal. Totodată, a fost ridicat, în vederea confiscării, peste 46 mc lemn de foc, de esenţă fag, în valoare de peste 5.000 lei, ce a fost predat în custodie Ocolului Silvic. În continuare poliţiştii desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tăiere fără drept şi furt de arbori.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.