S-a aprobat majorarea bugetului de venituri şi cheltuieli al CJ Maramureş

0
259

• Cu 74.585 mii lei mai mulţi bani  •

Ieri, în şedinţa Consiliului Judeţean Maramureş, a fost aprobată majorarea bugetului de venituri şi cheltuieli al judeţului pe anul 2017 cu suma de 74.585 mii lei, prin aprobarea creditelor interne.
S-au modificat totodată sursele de finanţare, precum şi denumirea din „Lista obiectivelor de investiţii” pentru „Sistemul de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Maramureş” noua denumire este „Fazarea proiectului Sistem de Management Integrat al Deşeurilor din judeţul Maramureş”. De asemenea, a fost luat în discuţie Proiectul de hotărâre privind constituirea Comisiei de selecţie a ofertelor culturale pentru finanţare nerambursabilă din bugetul propriu al judeţului Maramureş pe anul 2017. Astfel, s-au numit trei reprezentanţi ai CJ Maramureş în Comisia de selecţie a ofertelor culturale pentru finanţare nerambursabilă din bugetul propriu al judeţului. Comisia a fost completată cu patru specialişti în domeniul cultural, desemnaţi de ordonatorul principal de credite, membrii comisiei de selecţie urmând să primească o indemnizaţie stabilită prin Dispoziţia Preşedintelui CJ, la propunerea membrilor comisiei.
Al treilea proiect de pe ordinea de zi, privind achiziţionarea serviciilor juridice de consultanţă, de asistenţă şi reprezentare a autorităţii Contractante Judeţul Maramureş şi a Consiliului Judeţean Maramureş, în litigiul având ca obiect revendicare privind costuri suplimentare şi daune cumulate, aferent proiectului „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Maramureş”, a fost retras.
Din 35 de consilieri, au fost prezenţi 25 de consilieri judeţeni care au votat.
(o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.