Agresiune în Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului din Borşa

2
7030

În data de 6 iulie 2017, Daniela Timiş (foto) din Borşa a suferit un accident rutier, ajungând în Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului din Borşa. Aceasta declară:
„Am fost lovită din partea dreaptă de un autoturism care aparţine unuia din clanul „Horincă” din Borşa. M-am izbit cu faţa de volan, am avut mai multe lovituri, ajungând cu Ambulanţa la spital. A venit şi o patrulă de poliţie cu noi. Acolo, în timp ce primeam îngrijirile necesare, a sosit şi soţul meu, cam după 20 de minute. După el au intrat 11 persoane din Clanul „Horincă” şi l-au luat la bătaie, fără un motiv anume, tocmai în urgenţa spitalului. I-au dat cu pumnii în cap, l-au agresat. Noroc cu un asistent medical care l-a tras de picioare în camera de resuscitare, unde a primit îngrijiri. Patrula de poliţie prezentă nu a reacţionat în niciun fel (ori n-a apucat de reacţioneze, ori le-a fost frică poliţiştilor). Au cerut în schimb, întăriri. Abia după ce au sosit alte patrule de poliţie şi jandarmeria, cei 11 agresori au fugit. Soţul meu a fost trimis a doua zi la Tg. Mureş pentru îngrijiri speciale, deoarece i-au găsit hematoame la cap. V-am relatat acest caz pentru că toată Borşa este sub teroarea acestui clan. Lumea se teme să vorbească. În aceeaşi seară au mai avut loc alte două incidente. Un localnic a fost semnalizat în trafic să oprească. Acesta a deschis geamul autoturismului, crezând că persoanele care l-au oprit au nevoie de ajutor sau doreau să întrebe ceva. Dar s-a trezit cu o ploaie de pumni în cap, aşa, fără nici un motiv. Nu este normal ceea ce se petrece în Borşa. agresiune-borsaÎn fiecare zi se întâmplă câte ceva, ori agresiuni, ori bătăi în toată regula. Cineva trebuie să „spargă” tăcerea şi să spună adevărul, că avem copii care merg la şcoli, la grădiniţe, pe stradă. Nu există ordine, disciplină, doar frică, teroare. Povestea cu Clanul „Horincă” este veche, acesta are tot felul de îndeletniciri dar mai ales se ocupă de agresiuni. Am anunţat Poliţia, am cerut audienţă la comandantul Poliţiei judeţene şi ne vom adresa inclusiv instanţei. Ne te­mem pentru viaţa noastră”.

2 COMENTARII

  1. Voi chiar credeti poeziile astea? Ce clan horinca? Ce teroare in borsa? Cum de femeia implicata in accident nu are nici o zgarietura si horinca(a doua persoana implicata in accident este desfigurat) asta cum se explica?? Stirile astea sunt 0000

  2. Și Borșa își mai dorește turiști ???? Iar primarul tolerează cu seninătate această stare de fapt ? Bogdan Tomoiagă secretarul de stat din Ministerul Turismului, stă cu mâinile în sân ? De ce nu intervine pe lîngă Ministrul de Interne și Primul Ministru, pentru a termina definitiv cu infracționalitatea în acest oraș mafiozat ?

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.