Tractor căutat de autorităţile italiene, descoperit la frontiera română

0
379

Poliţiştii de frontieră din Borş au descoperit un tractor agricol, marca Massey-Ferguson, în valoare de aproximativ 16.000 euro, căutat de autorităţile din Italia, pe care un cetăţean român încercat să îl introducă ilegal în ţară.
În data de 3 august, la ora 18.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, judeţul Bihor, s-a prezentat, pentru a intra în ţară, cetăţeanul român Cosmin R., în vârstă de 33 de ani, la volanul unei autoutilitare marca DAF, cu o semiremorcă, pe care transporta un tractor agricol, marca Massey-Ferguson.
La controlul de frontieră, poliţiştii au constatat că seria de şasiu poansonată a tractorului are ultimele trei cifre modificate, fapt pentru care persoana, împreună cu autoutilitara şi tractorul, au fost duse la sediu pentru continuarea cercetărilor.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că tractorul agricol figura ca “bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Italia în data de 7 iunie 2017.
Conducătorul auto a declarat că, urma să transporte tractorul în ţară, neavând cunoştinţă despre faptul că acesta se află în atenţia autorităţilor italiene.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar tractorul agricol, în valoare de aproximativ 16.000 euro, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.