În Vişeu de Sus – 780 de petarde confiscate

0
197

În perioada 21 noiembrie 2017 – 5 ianuarie 2018, poliţiştii maramureşeni acţionează, în cadrul acţiunii naţionale „Foc de Artificii” pentru prevenirea oricăror evenimente negative generate de nerespectarea legis­laţiei privind obiectele pirotehnice şi pentru verificarea legalităţii operaţiunilor cu articole pirotehnice desfăşurate de persoanele fizice şi juridice.
Luni, poliţiştii din Vişeu de Sus au întocmit dosar penal şi desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de efectuare de operaţiuni de orice fel cu articole pirotehnice, după ce au depistat un tânăr, din oraş, care deţinea ilegal 780 de petarde.
Acţiunile şi controalele poliţiştilor vor continua în perioada următoare atât la societăţile comerciale autorizate să desfăşoare operaţiuni cu articole pirotehnice, cât şi în zona pieţelor, târgurilor sau centrelor comerciale.
Poliţiştii reamintesc că este interzisă deţinerea, utilizarea şi vânzarea către publicul larg a articolelor pirotehnice de divertisment din categoriile 2, 3 şi 4, a articolelor pirotehnice de scenă (T1 şi T2) şi a altor articole pirotehnice din categoria P2, din motive de ordine şi siguranţă publică, securitate şi pentru protecţia mediului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.