Despre viaţa în Hristos cu Părintele Constantin Necula

0
599

Timp de trei zile, Părintele Conf. Univ. Dr. Constantin Necula de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Andrei Şaguna” din Sibiu va susţine conferinţele cu titlul „Viaţa în Hristos” în Sighetu Marmaţiei, Baia Mare şi Satu Mare, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Iustin, Episcopul Maramureşului şi Sătmarului, după următorul program:
• Sâmbătă, 9 decembrie 2017, ora 17,00, la Sighetu Marmaţiei, în Sala sporturilor;
• Duminică, 10 decembrie 2017, ora 17,30, în Baia Mare, la Catedrala Episcopală „Sfânta Treime”, unde de la ora 10,00, va face parte din soborul slujitor la Sfânta Liturghie Arhierească oficiată de Preasfinţitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureşului şi Sătmarului.
• Luni, 11 decembrie 2017, ora 17, la Satu Mare, în sala Casei de Cultură a Sindicatelor.
Organizatori sunt Episcopia Maramureşului şi Sătmarului, prin protopopiatele sale, iar în judeţul nostru şi Asociaţia „Maramureş pentru Viaţă şi Familie”.
***
Părintele Constantin Necula s-a născut la 19 iulie 1970, la Braşov, este doctor în Teologie, din anul 2004, titularul catedrei de catehetică-omiletică de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Andrei Şaguna” din Sibiu. A făcut studii de specializare în Italia şi Franţa, cursuri de specializare în psihologie generală, în probleme legate de maltratarea copiilor, dependenţa de alcool şi de droguri.
A publicat studii şi articole, este co-autor al altor numeroase lucrări de Teologie, şi a susţinut peste 150 de conferinţe pe diverse teme. Este invitat în numeroase emisiuni de radio şi TV.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.