Uniunea Salvaţi România cere PSD să respecte memoria victimelor din Colectiv

0
229

USR cere Partidului Social Democrat să respecte memoria victimelor şi să oprească „propaganda toxică” începută pentru a o apăra pe Viorica Dăncilă.
În urma plângerii penale depuse ieri împotriva premierului Dăncilă, miniştrii din guvernul numărul 3 al domnului Dragnea au găsit firesc să o apere revenind la propaganda mizerabilă din 2015, când PSD a susţinut că în spatele tragediei din clubul Colectiv a stat o mână criminală, care a dat foc clubului pentru ca preşedintele Iohannis să-l demită pe premierul Ponta şi să aducă un alt Guvern la Palatul Victoria.
„Întrebarea pe care mi-o pun, acum că plângerea penală este depusă, este la ce mai vor să dea foc? Ca să preia ostil guvernarea”, a declarat, într-un mod complet iresponsabil, Lia Olguţa Vasilescu.
USR atrage atenţia că „PSD a renunţat complet la orice limită a decenţei”, în special după tot scandalul privind poziţia României faţă de Israel.
„Mâna criminală care a stat în spatele incendiului de la Colectiv a fost cea a statului corupt, condus atunci tot de PSD. Stat care nu şi-a făcut datoria în ce priveşte inspectarea localurilor ce aveau nevoie de autorizaţie ISU, care a preferat să mintă că «avem de toate» în loc să apeleze la mecanismele europene de urgenţă pentru a-şi salva oamenii, care a menţinut un sistem de sănătate prăbuşit, cu spitale fără dotări şi pline de infecţii nosocomiale, doar pentru interesele mercantile sau politice ale corupţilor”, a declarat preşedintele USR Dan Barna.
USR Maramureş

(P)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.