Primăria Baia Mare a finalizat lucrările de asfaltare pe strada Crişan

0
324

Administraţia Publică Locală continuă în ritm alert ampla acţiune de reparaţie a drumurilor din întreg municipiul Baia Mare. Astfel, în aproximativ 24 de ore, în ritm alert, s-a reuşit asfaltarea integrală a străzii Crişan, tronsonul rutier cuprins între intersecţiile cu strada Cloşca şi Piaţa Păcii.

Carosabilul a fost frezat şi apoi pregătit pentru turnarea unui strat proaspăt de asfalt pe întreaga lungime a străzii. De asemenea, au fost trasate marcajele rutiere pentru locurile de parcare, treceri pentru pietoni şi staţia de autobuz.
Tronsonul rutier a fost marcat corespunzător, conform noului concept gândit de primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş. Potrivit acestuia, locurile de parcare rezervate persoanelor cu dizabilităţi au fost vopsite integral în albastru, iar la bordură s-a trasat o linie albă de delimitare continuă sau întreruptă, în funcţie de posibilitatea de a parca. Pentru trecerile de pietoni, vopsite în alb şi roşu s-a aplicat o nouă tehnologie, astfel încât să nu mai existe problema derapajelor şi a alunecării.
Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare: “Pentru a nu obstrucţiona traficul în momentele aglomerate din timpul săptămânii, am considerat că cel mai mic deranj ar fi să lucrăm pe finalul de săptămână şi noaptea. Le mulţumesc băimărenilor care au înţeles că pentru realizarea unor astfel de lucrări este necesară blocarea traficului şi au văzut că de fiecare dată le-am onorat toleranţa prin lucrări executate foarte rapid şi de calitate”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.