CS Minaur – Naţionala de junioare 30-21 (17-10)

0
233

Miercuri, 1 august, într-un joc de pregătire, disputat în Sala sporturilor “Lascăr Pană“ din Baia Mare, CS Minaur a învins cu 30-21 (17-10) naţionala de junioare a României. Băimărencele au condus pe întreaga durată a meciului, diferenţa maximă înregistrată pe tabela de marcaj fiind de 10 goluri.

La Minaur n-au jucat: Medvedova (prezentă totuşi pe bancă), Lipară (încă nerefăcută complet), Şhteriova (în curs de rezolvare cu documentele) şi Argyelan (la Constanţa, la naţionalele de beach handball). Au evoluat, însă, toate jucătoarele prezente în lot. În poartă a fost prezentă Cristina Enache (convocată la lotul universitar, la Rijeka !!!). A fost testată şi portarul Flavia Matei, care a revenit în poartă după o absenţă de 5 ani.
Naţionala de junioare a condus o singură dată, în primul minut, după care Minaur s-a desprins la: 3-1 (min. 5), 4-2 (min. 8), 9-5 (min. 17), 11-6 (min. 19), 14-8 (min. 26), 17-10 (pauză). Nici la reluare, jocul nu s-a schimbat foarte mult, chiar dacă în teren au intrat toate jucătoarele din ambele loturi.
“Tricolorele”, antrenate de Carmen Amariei, Cris­tian Preda şi Ildiko Kerekes Barbu, se pregătesc pentru participarea la Campionatul Mondial de junioare, care va avea loc în perioada 7-19 august, la Kielce, în Polonia.
CS Minaur: Cristina Enache (7 intervenţii bune), Andreea Nastasă (6), Flavia Matei (4, a apărat un 7m) – Seraficeanu 6, Bondar 5, Tecar 4, Lisewska 4 (1), Zaremba 3, Cîrstea 3, Orşivschi 2, Rysankova 1, Andriţa 1, Poradnyk 1, Popescu, Burlachenko.
Antrenori: Costică Buceschi, Magda Kovacs şi Claudia Cetăţeanu.
Aruncări de la 7m: 1-8 (transformate: 1-6). Minute de eliminare: 2-4
CS Minaur va juca azi, 3 august şi mâine, 4 august, alte două meciuri de pregătire, cu Alba Fehérvár KC (locul 8 în sezonul precedent în prima ligă din Ungaria).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.