Arestat preventiv pentru agresiune sexuală

0
125

La propunerea Parchetului, Judecătoria Baia Mare a dispus arestarea preventivă pe timp de 30 zile, a inculpatului M.I. pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală.
Pentru a dispune arestarea preventivă, instanţa a reţinut că, în cauză, există indicii temeinice care să justifice presupunerea rezonabilă în sensul că inculpatul a săvârşit infracţiunea care se reţine în sarcina sa, starea de fapt fiind următoarea:
În data de 13 iulie 2018, în jurul orei 17:20, numita A.P.D. se afla într-un magazin din Baia Mare, împreună cu cei doi fii minori ai săi, respectiv A.A, în vârstă de 8 luni, care se afla în hamul de purtare, şi A.V., în vârstă de 2 ani şi 9 luni, care se afla lângă tejghea, pentru a face cumpărături.
În timp ce numita A.P.D., mama minorilor, era ocupată cu achitarea cumpărăturilor, în magazin a intrat inculpatul M.I., care fără nici o ezitare, s-a apropiat de minorul A.V., s-a aplecat, i-a prins capul minorului cu palmele şi l-a sărutat pe buze, aspect ce a fost observat de mama minorului, care a anunţat organele de poliţie, timp în care inculpatul a părăsit magazinul, fiind identificat ulterior în data de 14 iulie.
Situaţia juridică a inculpatului îl prezintă pe acesta ca fiind fără antecedente penale. Împotriva măsurii arestării preventive dispuse de judecătorie, inculpatul nu a declarat contestaţie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.