Turneul Speranţelor: Maramureş – Bistriţa-Năsăud 3-2

0
212

În prima etapă a Turneului Speranţelor (ediţia a doua), reprezentativa judeţului Maramureş s-a impus pe propriul te­ren cu scorul de 3-2 în faţa selecţionatei similare din Bistriţa Năsăud.
44 de echipe sînt angrenate în faza etapelor interjudeţene a Turneului Speranţelor – ediţia a doua, competiţie adresată copiilor născuţi în 2005 în vederea selecţiei şi formării noilor generaţii de jucători pentru reprezentativele României. La nivelul ţării au fost formate opt zone în care se joacă în sistem tur-retur, cu meciuri programate duminica. Judeţul Maramureş face parte din regiunea 6, alături de Satu Mare, Bihor, Cluj, Bistriţa-Năsăud şi Să­laj.
Selecţionata judeţului nostru a fost formată în urma a două acţiuni de selecţie în care au fost implicaţi copii de la cluburile Minaur şi CSŞ 2 din Baia Mare, CS Sporting din Recea, Plimob din Sighetu Marmaţiei şi CS Fărcaşa. A fost stabilit un lot lărgit format din 30 de copii, urmînd ca la fiecare etapă să fie aleşi 17 jucători pentru Maramureş.
Pe terenul din Ferneziu, duminică a avut loc prima etapă din a doua ediţie a Turneului Speranţelor. Selecţionata Maramureşului a întîlnit reprezentativa judeţului Bistriţa Năsăud. Gazdele s-au im­pus cu scorul de 3-2, pe finalul confruntării, golurile maramureşenilor fiind înscrise de Elias Rabetz (Plimob Sighetu Marmaţiei) şi Rareş Pop (Sporting Recea).
Lotul Maramureşului pentru etapa cu Bistriţa Năsăud: Alexandru Boiciuc (Plimob), Emanuel Breban (Minaur) – portari; Cosmin Stoian (Plimob), Vasile Pop (Plimob), Laurenţiu Achim (Minaur), Angel Onea (Plimob), Robert Bizo (CSŞ 2), Paul Ţiplea (Minaur) – fundaşi; Rareş Pop (Sporting Re­cea), Lucas Laza (Minaur), Sebastian Boldijar (Minaur), Marian Alexe (Minaur), Daniel Sarkozi (CSŞ 2), Marian Stuleneac (Plimob) – mijlocaşi; Elias Rabetz (Plimob), Alex Karanci (CSŞ 2) şi Sebastian Hotea (CSŞ 2) – atacanţi. Antrenori: Ioan Hotea (Plimob) şi Anton Goia (CSŞ 2).
Următoarea etapă se va desfăşura duminică, 9 septembrie, de la ora 13.00, pe Stadionul Olimpia din Satu Mare.

Vineri, şedinţă cu reprezentanţii cluburilor de copii şi juniori

Vineri, 7 septembrie, de la ora 12.00, la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Maramureş, reprezentanţii cluburilor de copii şi juniori care doresc să se înscrie în competiţiile sezonului 2018/ 2019 organizate de AJFMM sînt invitaţi la şedinţă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.