Grădiniţă nouă în Lăpuş

0
1019

Duminică, 9 septembrie 2018, într-un cadru festiv, a avut loc inaugurarea noii Grădiniţe cu program normal din comuna Lăpuş.
Unitatea de învăţământ preşcolar a fost construită în cadrul Proiectului Reforma Educaţiei Timpurii în România, derulat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Unitatea de Management al Proiectelor pentru Modernizarea Reţelei Şcolare şi Universitare, cu cofinanţare din partea Primăriei Lăpuş. La acest eveniment au participat: Mariana Dumitru, directoarea Şcolii gimnaziale Lăpuş; Ioan Buda, primarul comunei Lăpuş; Viorel Hojda, viceprimar; Cristina Buda, reprezentantul Inspectoratului Şcolar Judeţean Maramureş, inspector şcolar pentru învăţământ special; consilieri locali, preoţii din comuna Lăpuş, cadre didactice, părinţi, bunici şi mulţi copii, care au aşteptat cu nerăbdare să exploreze noua lor grădiniţă. Invitaţii au fost întîmpinaţi cu pîine şi sare.
Ceremonia de inaugurare a început cu o slujbă religioasă, urmată de sfinţirea fiecărei încăperi a noii grădiniţe. Copiii au văzut noile săli de clasă în care se vor pregăti, însă au fost foarte încîntaţi de terenul de joacă de lîngă grădiniţă, dotat cu balansoare, leagăne, tobogane, căsuţe şi alte jocuri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.