Încă şapte furturi din auto soluţionate

0
45

După ce săptămâna trecută, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au identificat două persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din autoturisme, alte trei persoane au fost identificate şi sunt cercetate pentru comiterea aceloraşi fapte.
Este vorba despre trei tineri, în vârstă de 17, 23 şi 26 de ani, din Baia Mare care, în perioada 28.08 – 09.09.2018, au comis şapte furturi din autoturisme, cauzând un prejudiciu total de peste 12.000 lei. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor trei.
Poliţiştii reamintesc posesorilor de autoturisme să nu lase la vedere, în interiorul acestora, obiecte care atrag interesul infractorilor, de genul poşetelor, borsetelor, genţilor etc.

Contrabandă cu ţigări

400 de pachete cu ţigări de contrabandă au fost confiscate de poliţiştii Biroului Transporturi Maramureş, de la un bărbat, de 66 de ani, din Bistra.
Bărbatul a fost depistat de poliţişti pe peronul gării Vişeu de Jos, în timpul unei acţiuni desfăşurate în trenurile de călători şi staţiile CFR situate pe ruta Vişeu de Jos – Săcel. Pe numele bărbatului poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de contrabandă, iar ţigările, în valoare de 4.800 lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.