Trei femei sunt cercetate pentru contrabandă cu ţigări

0
45

Activităţile poliţiştilor pentru descurajarea comerţului ilicit cu ţigări de contrabandă continuă. Trei persoane, prinse în flagrant, vineri, sunt cercetate pentru comiterea infracţiunii de contrabandă, iar cele aproximativ 600 pachete cu ţigări găsite asupra lor au fost indisponibilizate.
• Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au continuat acţiunile, pe raza municipiului Baia Mare, în vederea identificării şi tragerii la răspundere a persoanelor care depozitează, comercializează sau deţin ţigări netimbrate în România. În cadrul activităţilor desfăşurate vineri, 5 octombrie, cu sprijinul poliţiştilor Grupei Canine, a fost prinsă în flagrant o băimăreancă, de 44 ani, care oferea spre vânzare ţigări de contrabandă, într-o piaţă agro-alimentară din municipiu.
Ţigările în valoare de aproximativ 5.600 lei, găsite asupra ei, au fost indisponibilizate iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare a dispus faţă de cea în cauză măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.
• Tot în acest domeniu de activitate, poliţiştii Biroului de Poliţie Transporturi au acţionat pentru descurajarea transportului de ţigări de contrabandă pe trenurile care circulă pe relaţia Sighetu Marmaţiei – Vişeu de Jos. La vederea poliţiştilor două femei au aruncat genţile, în care aveau ţigări de provenienţă ucraineană, şi au încercat să se îndepărteze. Poliţiştii au constatat că este vorba despre două femei, de 33 respectiv 37 de ani, domiciliate în Bistra, iar cele 120 pachete cu ţigări găsite în genţile aruncate au fost indisponibilizate de poliţişti.
În fiecare caz a fost întocmit dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională şi tragerea acestora la răspundere penală.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.