Azi, penultima etapă a turului

0
43

• Universitatea Cluj-Napoca – Știința Explorări Baia Mare •

Știința Explorări va juca azi, 12 decembrie, de la ora 18.00, în deplasare cu Universitatea Cluj-Napoca. Meciul face parte din etapa a 10-a, penultima a turului, a Diviziei A1 de volei masculin și va fi arbitrat de Paul Szabo-Alexi (Oradea) și Daniel Hadade (Zalău). Observator FRV va fi Marian Stoica (București).
Universitatea Cluj a pornit cu ambiții mari în acest sezon, dorind să joace în turneul pentru locurile 1-6, în faza a II-a a campionatului. În acest sens, clujenii au adus un antrenor polonez, Piotr Sobolewsky, și au transferat 8 jucători, cei mai cunoscuți fiind Marius Șoloc (venit de la Dinamo București), Șerban Pașcan (Arcada Galați), Vlad Negrean și Liviu Râpeanu (Știința Explorări).
Înaintea meciului de miercuri, cele două echipe sînt vecine de clasament. Universitatea Cluj ocupă locul 9, cu 5 p, în timp ce Explorări se află pe poziția a 8-a, cu 6 puncte. Ambele formații au disputat cîte 8 jocuri.
Programul etapei a 10-a (miercuri, 12 decembrie): VCM LPS Piatra Neamț – CSM Câmpia Turzii (ora 17.00); Arcada Galați – CSM București (ora 18.00); CSVM Zalău – Steaua București (ora 18.00); Unirea Dej – Dinamo București (ora 18.00); Universitatea Cluj-Napoca – Știința Explorări Baia Mare (ora 18.00); SCMU Craiova stă.

CJ Maramureș a alocat 150.000 de lei pentru Știința Explorări

În ultima ședință a Consiliului Județean Maramureș aleșii județeni au aprobat suma de 150.000 de lei pentru susținerea echipei de volei masculin Știința Explorări Baia Mare. Președintele CJ Maramureș, Gabriel Zetea, a arătat că instituția pe care o conduce a avut, în ultima lună, cîteva discuții cu conducerea clubului și a înțeles situația financiară extrem de dificilă prin care trece această structură sportivă. „Am hotărît să dăm o mînă de ajutor în finalul acestui an, dar situația nu se poate rezolva astfel, pe termen lung. Avem nevoie de o strategie comună a Consiliului Județean și a Primăriei Municipiului Baia Mare pentru sportul de performanță maramure­șean și sper să ajungem la un compromis pentru bugetul anului 2019”, a declarat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.