Egal pentru Marta, la debutul în Grupa Valoare

0
68

La egalitate a terminat CS Marta Baia Mare primul meci din Grupa Valoare 3, în deplasare, cu Grup Școlar Energetic Râmnicu Vâlcea, scor 21-21, din cadrul campionatului de junioare I. Școala de handbal a soților Marta a condus la pauză cu două goluri, 11-9, a beneficiat de avantaj și în partea secundă, dar finalul a adus un punct nesperat pentru gazde.

Favorita acestei grupe 3, CSM Tg. Mureș a câș­tigat în deplasare la HCM Craiova în etapa inaugurală (32-18), iar în celălalt meci LPS Slatina a dispus cu 35-28 de CSȘ Viitorul Cluj-Napoca.
• CS Marta Baia Mare: M. Dumanska – Zinatullina 5, Șamanț 4, Jolobovici 4, Lot 3, Astafei 3, Ivanenko 1, Tovt 1, Eramici, Roatiș, Bochiș. Antrenori: Ioan și Ioana Marta.
În etapa a doua, programată pentru azi, 30 ianuarie, CS Marta va primi replica grupării CSM Tg. Mureș, partidă ce se va disputa de la ora 15.00 în sala de sport a Școlii „Vasile Alecsandri”.

Se știu grupele și la juniorii 1, 2 și 3

S-au constituit grupele și la juniorii 1, 2 și 3. Maramureșul are echipe atât în cadrul Grupei Valoare, cât și la Speranță.
La juniori 1, CSȘ 2 Baia Mare s-a calificat în cadrul Grupei Valoare, urmând să facă parte din Seria 3, alături de CSȘ Sighișoara, CSȘ Odorheiu Secuiesc, CSȘ Făgăraș, AHC Potaissa Turda și LPS Cluj-Napoca. Primul meci pentru CSȘ 2 este planificat pentru vineri, 1 februarie, de la ora 16.00, la CSȘ Sighișoara.
În cadrul Grupei Valoare a juniorilor 2, Baia Mare va fi prezentă cu două formații, ambele repartizate în Seria 4, Academia de Handbal Minaur și CS Extrem. Din Seria 4 mai fac parte AHC Potaissa Turda, CSȘ Dinamo Brașov, CS Sporting Ghimbav și CSM Ploiești. Cele două formații băimărene vor juca în prima etapă, sâmbătă, 2 februarie, pe teren propriu, cu CSM Ploiești, respectiv CSȘ Dinamo Brașov. Deo­camdată se cunoaște doar ora meciului dintre Academia Minaur și CSM Ploiești, partidă ce va debuta la ora 11.00, la sala de sport a Școlii „Vasile Alecsandri”.
Cu două echipe din Maramureș suntem calificați și în cadrul Grupei Valoare a juniorilor 3, Academia de Handbal Minaur Baia Mare și CS Seini urmând să aibă ca adversari, în Seria 4, grupările Liceul Liviu Rebreanu Turda, CS Szejke Odorheiu Secuiesc, CSȘ Sibiu și Academica Cluj-Napoca. În etapa inaugurală, atât Academia Minaur, cât și CS Seini vor evolua în deplasare. Sâmbătă, 2 februarie, Academia va juca la CSȘ Sibiu (ora 14.00), iar CS Seini se va deplasa la Turda, pentru confruntarea cu Liceul Liviu Rebreanu (ora 13.00). Rămânem tot la juniorii 3, însă la Grupa Speranță, în Seria 4 fiind repartizată CSȘ 2 Baia Mare, alături de CSȘ Sighișoara, CS Olimpic Târgu Mureș, LPS Târgu Mureș, ACS Alpha Oradea și LPS Satu Mare. Primul meci pentru CSȘ 2 se va consuma vineri, 1 februarie, de la ora 16.30, la CS Olimpic Târgu Mureș.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.