Alianţa USR-PLUS a început strângerea de semnături în Maramureş

0
105

Ieri a început oficial strângerea de semnături pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Alianţa 2020 USR PLUS are cea mai bună listă de candidaţi pe care România a avut-o vreodată la alegerile pentru Parlamentul European, Dacian Ciolos, Cristian Ghinea şi Clotilde Armand fiind cei care deschid lista.
Pentru a putea candida la aceste alegeri, este nevoie de 300 000 de semnături la nivel naţional. Noi nu avem liste gata semnate, chiar strângem semnătură cu semnătură, aşa cum am făcut şi în campania Fără Penali în funcţii publice.
Membrii USR Maramureş si PLUS Maramureş vor fi timp de 5 săptămâni prezenţi în oraşele şi comunele din judeţ pentru a strânge semnăturile.
Dacă doriţi ca alianţa USR-PLUS să poată candida, avem nevoie de semnăturile dumneavoastră. Vă aşteptăm la sediul USR din Baia Mare, unde veţi găsi formulare sau unde le puteţi aduce pe cele completate. Totodată, dacă vreţi să fiţi voluntari sau să ne daţi semnătura de susţinere, înscrieţi-vă pe https://www.usrplus.ro şi vom lua legătura cu voi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.