În Vişeu de Sus, un braşovean a fost prins cu obiecte de îmbrăcăminte contrafăcute

0
54

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii din Vişeu de Sus au oprit pentru verificări un autoturism, condus pe strada 22 Decembrie, din oraş. La volan a fost identificat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, domiciliat în municipiul Braşov.
În urma controlului, în autoturism au fost găsite 157 articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte (tricouri, îmbrăcăminte sport, veste, pantaloni, geci, cămăşi, costume de bărbaţi) care aveau însemnele unor mărci celebre şi care urmau a fi comercializate pe raza oraşului. Întrucât bărbatul nu deţinea documente legale de provenienţă, bunurile depistate au fost indisponibilizate.
Totodată, pe numele bărbatului poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

În Baia Sprie
Furt soluţionat de poliţişti

Activităţile de cercetare şi investigare desfăşurate de poliţiştii din Baia Sprie, după ce joi, 28 februarie, au fost sesizaţi cu privire la comiterea unui furt dintr-o hală, din Tăuţii de Sus, au dus la identificarea unui tânăr bănuit de comiterea faptei şi la recuperarea integrală a prejudiciului. Verificările efectuate au relevat că, un tânăr, de 25 de ani, din oraş a pătruns într-o hală aflată în construcţie şi a sustras scule electrice, în valoare de 800 lei. Bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţii vătămate.
Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a tânărului identificat.

Condamnat pentru mai multe furturi, depus după gratii

Duminică, după-amiază, poliţiştii din Remetea Chioarului au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Salonta.
Un bărbat, de 40 de ani, şi-a pierdut libertatea, fiind condamnat la o pedeapsă de 4 ani şi 2 luni închisoare pentru comiterea infracţiunilor de furt şi furt calificat. Bărbatul, care era dat în urmărire generală de către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor, a fost depistat de poliţişti, pe raza localităţii Remetea Chioarului, şi depus în Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepsei.

În Târgu Lăpuş
Barurile şi discotecile în atenţia poliţiştilor

În week-end, poliţiştii din Târgu Lăpuş şi Suciu de Sus au desfăşurat activităţi pentru siguranţa tinerilor care au ieşit să se distreze în locurile publice. Astfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică, au fost verificate 6 discoteci şi baruri de pe raza de competenţă.
Întrucât au constatat că, într-unul dintre localurile publice verificate se fuma, a fost aplicată o sancţiune contravenţională conform prevederilor Legii nr. 349/2002. Alte sancţiuni au fost aplicate pentru nereguli privind încălcarea prevederilor OUG 28/1999 privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale şi ale Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.
Valoarea amenzilor aplicate a fost de 6.500 lei. Alte 7 sancţiuni, în valoare de aproximativ 4.000 lei, au fost aplicate şoferilor care au încălcat normele privind circulaţia pe drumurile publice.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.