Campanie umanitară: „Camarazi cu suflet pentru Ştefania şi Daniel”

0
32

În cadrul manifestărilor dedicate aniversării a 169 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Pintea Viteazul” Maramureş s-a iniţiat campania umanitară „Camarazi cu suflet pentru Ştefania şi Daniel”.
Jandarmii maramureşeni, prin Asociaţia de ajutor umanitar „Camarazi cu suflet”, în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Maramureş şi cu Asociaţia Profesională Neguvernamentală de Asistenţă Socială ASSOC Baia Mare, organizează un meci de fotbal cu scop caritabil.
Scopul campaniei „Camarazi cu suflet pentru Ştefania şi Daniel” este de a o ajuta pe Ştefania Daniela Conya, elevă la Liceul de Artă Baia Mare, în vederea achiziţionării unui scaun cu rotile electric, pentru a putea frecventa cursurile unităţii de învăţământ, şi pe Daniel Vasile Oanţă, elev al Şcolii Gimnaziale „Vasile Alecsandri” din Baia Mare, care necesită protezare la antebraţ, mâna stângă.
Evenimentul va avea loc vineri, 22 martie, începând cu ora 14, în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare. Înaintea meciului, care va aduce faţă în faţă pe terenul de fotbal reprezentativa Jandarmeriei Maramureş şi cea a Maramureşului, vor avea loc partide demonstrative ale tinerelor speranţe din fotbalul maramureşean.
Accesul în sala sporturilor se va face începând cu ora 12.30, pe bază de bilet, costul acestuia fiind de 5 lei. Doritorii vor putea achiziţiona şi bilete la tombolă, valoarea nominală a acestora fiind de 10 lei, participanţii putând câştiga, în baza acestora, obiecte sportive oferite de sponsori.
Fondurile rezultate din vânzarea biletelor, precum şi cele obţinute prin donaţii nominale vor fi direcţionate către Ştefania Daniela Conya şi Daniel Vasile Oanţă. Contul în care se poate contribui pentru susţinerea celor doi tineri este RO44 BRDE 250S V002 6371 2500, deschis de Asociaţia „Camarazi cu suflet”.
Cei prezenţi la meci vor avea ocazia să vadă pe teren foste glorii ale fotbalului maramureşean, reprezentanţi ai autorităţilor locale, dar şi băimăreni cu suflet, care au decis să susţină şi prin prezenţa lor acest eveniment.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.