Pregătirea alegerilor europarlamentare

0
47

În 10-12 martie, prefectul Vasile Moldovan a participat la o întâlnire de lucru cu conducerea Ministerului Afacerilor Interne.
Sub coordonarea secretarului de stat Adrian Petcu, au fost dezbătute teme de interes rezultate din activitatea prefecţilor, privind: permisele de conducere şi înmatriculare a vehiculelor, eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple, managementul resurselor umane, gestionarea resurselor financiare, organizarea şi des­făşurarea activităţilor pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European, identificarea cererilor formulate în aplicarea legilor reparatorii de către moştenitorii condamnaţilor de război şi ai optanţilor expropiaţi în baza Legii Agrare din 1921, care s-au adresat Tribunalului Arbitral Româno-Maghiar de la Paris în vederea obţinerii de despăgubiri. De la nivel central, a fost primită situaţia centralizată a optanţilor expropiaţi în baza Legii Agrare din 1921, care s-au adresat Tribunalului Arbitral Româno-Maghiar de la Paris, în vederea obţinerii de despăgubiri – şi a fost trimisă o adresă în teritoriu, la autorităţile administraţiei publice locale, în vederea identificării acestora.
Pentru desfăşurarea în bune condiţii a alegerilor europarlamentare din 26 mai 2019, au fost emise ordinele prefectului pentru constituirea comisiei tehnice judeţene şi a grupului tehnic de lucru, respectiv au fost întreprinse demersurile necesare pentru pregătirea şi dotarea biroului electoral judeţean din Palatul Administrativ. Pe site-ul mm.prefectura.mai.gov.ro, este publicată legislaţia cu privire la alegeri. (D.B.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.