Ionel Bogdan: PNL – şansa unei Românii puternice şi respectate în Europa (P)

0
143

Summit-ul liderilor locali şi regionali ai Partidului Popular European a adus în weekend la Bucureşti lideri importanţi ai PPE, în frunte cu Manfred Weber, candidatul la preşedinţia Comisiei Europene şi secretarul general, Antonio Lopez. Reprezentanţii PPE au avut numai cuvinte de laudă la adresa românilor care protestează de mai bine de doi ani împotriva abuzurilor actualei guvernări şi i-au felicitat pe liberali pentru poziţiile lor corecte şi pentru susţinerea valorilor democratice.
La reuniune a fost prezent şi preşedintele Klaus Iohannis, liderii PNL, candidaţii PNL la alegerile europarlamentare, precum şi numeroşi reprezentanţi ai organizaţiilor liberale din ţară, inclusiv din Maramureş.
“Acest summit a fost o oportunitate extraordinară pentru români să înţeleagă că PNL face parte din cea mai puternică familie politică europeană şi că PNL reprezintă şansa unei Românii puternice şi respectate în Europa.
Avem acum şansa să susţinem pe deplin valorile europene, nu doar prin declaraţii ipocrite, cum obişnuieşte să facă PSD. PNL a demonstrat că este un partid cu adevărat european şi în ţară, şi în afara ţarii, prin respectarea valorilor şi principiilor democratice.
PNL are cea mai bună echipă de candidaţi pentru alegerile europarlamentare, are susţinerea celui mai puternic partid la nivel european, iar la scrutinul din luna mai, sunt sigur că vom reuşi să convingem mulţi români că reprezentăm cea mai bună opţiune pentru viitorul României în Europa. Avem o responsabilitate faţă de români, faţă de viitorul acestei ţări şi cred că victoria va fi a noastră la alegerile europarlamentare”, a declarat preşedintele PNL Maramureş, Ionel Bogdan.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.