Restricţii de circulaţie pentru camioane pe teritoriul Ungariei cu ocazia sărbătorilor pascale catolice

0
30

Având în vedere că la sfârşitul acestei săptămâni credincioşii catolici sărbătoresc Învierea Domnului, pe teritoriul Ungariei va fi restricţionată, temporar, circulaţia autovehiculelor de transport marfă.
În perioada 20 aprilie, ora 23 (ora României) – 22 aprilie, ora 23 (ora României) este restricţionată, pe teritoriul Ungariei, circulaţia automarfarelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone, ca urmare a sărbătoririi Paştelui Catolic.
În această perioadă, şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la finalizarea intervalului pentru care au fost stabilite restricţii de circulaţie pe drumurile publice.
La ridicarea restricţiilor, au fost dispuse măsuri pentru folosirea la maximum a capacităţii punctelor de trecere a frontierei deschise pentru astfel de mijloace de transport, în limita configuraţiei acestora şi, în funcţie de trafic, vor fi suplimentate arterele de control pe sensul de intrare sau ieşire în/din ţară, astfel încât formalităţile de frontieră să se efectueze cu operativitate.
În intervalul orar menţionat, traficul de călători şi autoturisme se va desfăşura în condiţii normale.
Pentru informaţii privind punctele de trecere a frontierei, despre călătoria în străinătate sau pentru sesizări privind diferite aspecte din sfera de competenţă a Poliţiei de Frontieră cetăţenii pot suna la tel. 021.9590, care funcţionează în regim permanent.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.