Se caută voluntari

0
71

YMCA Baia Mare caută voluntari pentru taberele de vară organizate vara aceasta în Baia Mare şi Cavnic. Pot aplica tinerii cu vârste cuprinse între 16 şi 35 de ani. Înscrierile se fac până în 1 iunie.
Procedura de selecţie este planificată pentru intervalul 2-10 iunie. Cei selectaţi vor avea următoarele responsabilităţi: participarea activă la sesiunea de formare din intervalul 29-30 iunie, precum şi la sesiunile de pregătire a taberelor (1-6 iulie şi 15-19 iulie) la Centrul de Tineret Baia Mare; organizarea programului de activităţi pentru fiecare grup de participanţi; stabilirea regulilor de tabără şi asigurarea unei bune dinamici de grup; animarea tuturor activităţilor din tabără în conformitate cu programul asumat; asistarea şi însoţirea copiilor pe toată durata taberei, inclusiv în vizitele tematice în zonă; gestionarea tuturor materialelor disponibile pentru activităţile de tabără; asigurarea celor necesare programului de tabără (media, aparatură, materiale, echipamente, secretariat etc.).
Printre beneficii: curs de formare şi pregătire înainte de începutul sezonului de tabere; oportunitatea de a lucra în echipă dinamică, creativă, alături de voluntarii Erasmus Plus ai YMCA România din Portugalia, Franţa, Spania şi de echipa de voluntari din YMCA Taiwan; masă pe durata desfăşurării taberelor de zi; contract de voluntariat încheiat conform legii; certificat de voluntariat VoluntPass etc. Detalii la sediul YMCA Baia Mare – Centrul de Tineret din strada Culturii 7A.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.