13 situaţii de urgenţă

0
27

În weekend, pompierii maramureșeni au intervenit la 13 situații de urgență, din care 6 au fost intervenții pentru lichidarea incendiilor de vegetație uscată. În total au ars circa 12 hectare de vegetație în localitățile Șomcuta Mare, Tăuții Măgherăuș, Finteușu Mare, Recea, Baia Mare și Valea Chioarului.
• Vineri, echipa pirotehnică din cadrul Detașa­mentului Baia Mare a fost chemată să ridice un proiectil neexplodat în localitatea Lucăcești. Elementul de muniție a fost ridicat și depozitat în siguranță pentru a fi distrus.
Tot vineri, pompierii din Șomcuta Mare au intervenit în Chelința, unde un autoturism a luat foc. Flăcările au distrus bordul și plafonul autoturismului.
Militarii băimăreni au fost chemați să lichideze un incendiu izbucnit într-un apartament în Baia Mare. În urma incendiului a ars doar mâncarea dintr-o oală uită pe aragaz.
• Sâmbătă, pompierii băimăreni au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 100 kg de deșeuri pe B-dul Unirii.
• Duminică, pompierii din Târgu Lăpuș au intervenit, alături de SVSU Vima Mică, la un incendiu izbucnit la un depozit de furaje. Au ars circa 120 tone de fân, 250 metri liniari de scândură și 80 metri pătrați de acoperiș din lemn.
Pe strada Florilor, din Baia Mare, pompierii băimăreni au intervenit la un apartament, unde în bucătărie a izbucnit un incendiu. Flăcările au distrus un frigider, o masă și două scaune.
Tot duminică, în Seini, a izbucnit un incendiu la 3 adăposturi de animale. Au ars cele trei adăposturi din lemn, pe o suprafață de circa 1.480 metri pătrați.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.