Recea, derby cu Șelimbăr, Minaur duel cu Alba Iulia

0
109

Azi și mâine se va desfășura etapa 9 a ligii a III-a, seria a V-a, cele două reprezentante ale Maramureșului la acest nivel urmând să joace pe teren propriu. Sâmbătă, de la ora 15.00, ACS Fotbal Comuna Recea va primi vizita celor de la Viitorul Șelimbăr, iar CS Minaur Baia Mare se va duela pentru obținerea celor trei puncte cu Unirea Alba Iulia.
Derby-ul rundei 9 este cel dintre ACS Fotbal Comuna Recea și Viitorul Șelimbăr, nimeni altele decât ocupantele pozițiilor 2 (18 puncte) și 3 (14 puncte). Gruparea maramureșeană vrea reabilitarea în acest derby, formația antrenată de Romulus Buia venind după două remize, 2-2 cu Alba Iulia (acasă) și 0-0 la SCM Zalău. De asemenea, cele două combatante sunt singurele echipe neînvinse din serie, cu un plus pentru Recea, care joacă mai ofensiv. Șelimbăr, în schimb, având în vedere că este o nou promovată, n-a pierdut niciun meci în jocurile din deplasare, însă nici nu a câștigat.
CS Minaur Baia Mare va primi, tot sâmbătă, replica celor de la Unirea Alba Iulia, adversar ce nu a pierdut de trei etape, contabilizând trei remize. Băimărenii însă au cedat în etapa precedentă în duelul cu Sănătatea Cluj, din deplasare, care i-a aruncat pe poziția a șaptea. În consecință, elevii lui Dorin Toma nu au un moral tocmai bun, dar poate fi refăcut cu o victorie în etapa de mâine. Posibil cu condiția ca jucătorii de sub „Dealul Florilor” să fie mai lucizi la finalizare, unde au păcătuit destul de mult în etapele scurse. CS Minaur ocupă locul 7 (11 puncte) înaintea etapei 9, iar Unirea se situează pe poziția 12 (9 puncte).
Programul etapei 9 • Vineri, 18 octombrie, ora 15.00: CSC Sânmartin – Unirea Dej; CFR Cluj-Napoca II – Avântul Reghin; Sticla Arieșul Turda – ACS Unu Fotbal Club Gloria Bistrița • Sâmbătă, 19 octombrie, ora 15.00: ACS Fotbal Comuna Recea – Viitorul Șelimbăr; Metalurgistul Cugir – SCM Zalău; CS Minaur Baia Mare – Unirea Alba Iulia; Industria Galda de Jos – Sănătatea Cluj-Napoca; Luceafărul Oradea – AFC Odorheiu Secuiesc.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.