Primării arondate altor birouri de cadastru

0
70

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imo­biliară a emis un ordin prin care mai multe unități administrativ-teritoriale (UAT-uri) din Maramureș au fost repartizate de la un birou de cadastru și publicitate imobiliară la altul. Astfel, administrațiile Coaș, Cavnic și Remetea Chioarului au trecut de la biroul de cadastru Baia Mare la cel din Târgu Lăpuș. De asemenea, Bârsana a trecut de la Sighet la Dragomirești.
Schimbările s-au făcut pentru o suprapunere exactă cu arondările celor de la Ministerul Justiției, astfel încât cetățenilor să le fie mult mai ușor să-și rezolve problemele legate de fondul funciar. Ovidiu Ștefan, directorul OCPI Maramureș, a explicat:

Ovidiu Ștefan, directorul OCPI Maramureș
Ovidiu Ștefan, directorul OCPI Maramureș

„Am pus în aplicare un ordin al directorului general al Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară, privind o nouă repartizare a unor UAT-uri la alte birouri de cadastru și publicitate imobiliară (BCPI-iuri) decât cele la care erau până acum, astfel încât noi, cu arondarea BCPI-urilor să ne suprapunem perfect peste arondarea celor de la Ministerul Justiției. Până acum existau niște diferențe în zonele Sighet și Baia Mare. Începând din această lună, UAT-urile Cavnic, Coaș și Remetea Chioarului au fost repartizate de la biroul de cadastru și publicitate imo­biliară Baia Mare la cel de la Târgu Lăpuș, pentru a se suprapune perfect cu arondarea celor de la Justiție, astfel încât omul, când se duce la judecătorie la Târgu Lăpuș, să-și rezolve și problemele de carte funciară pe care le are pentru respectiva problemă. De asemenea, de la Sighetu Marmației, UAT Bârsana s-a arondat la Dragomirești”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.