Tarife reduse la călătoriile cu trenul în Europa

0
58

CFR Călători pune în vânzare şi în acest an oferta de călătorie tip abonament pentru cei care doresc să călătorească în Europa cu trenul, la prețuri accesibile. Interrail Pass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulţi, copii, seniori şi reprezintă o variantă avantajoasă şi relaxantă de a explora diverse țări din Europa, la preţuri atractive.
Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate (maximum doi copii însoţiți de un adult), iar tinerii, cu vârsta până în 28 de ani, adulţii şi seniorii cu vârsta peste 60 de ani dispun, de asemenea, de tarife reduse. Interrail Pass se oferă pentru călătoria în 33 de ţări europene, dar și pentru călătoria într-una din țările din Europa. În plus, varianta Interrail Global Pass este valabilă şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors. Detalii despre tarife și alte informații sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic Internațional.
Oferta Interrail Pass este disponibilă în birourile CFR Călători – staţii şi agenţii CFR Călători deschise traficului internaţional.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.