În Târgu Lăpuş s-au deschis cursurile noului Centru de copii „La DEDE”

9
2623

O noutate pentru oraşul Tg. Lăpuş este deschiderea Centrului de copii „La Dede”, amenajat într-o clădire spaţioasă, proprietate a familiei Ioan Nelu Oniga. Acest centru se ocupă de educaţia extra­şcolară a elevilor mici şi este destinat unei moderne forme de învăţământ extraşcolar. De aceşti micuţi se ocupă tânăra doamnă Andreea Oniga, care peste puţină vreme va absolvi Universitatea de Nord din Baia Mare, Facultatea de Pedagogie. Cu ce se ocupă acest centru lăpuşean? Răspunsul l-am primit imediat de la doamna Andreea Oniga: “Ne ocupăm cu mare responsabilitate de 15 copii din clasele I-III de la Liceul Tehnologic “Grigore C. Moisil” din Tg. Lăpuş. Desfăşurăm cu aceşti copii activităţi extraşcolare variate şi diversificate precum: jocuri didactice şi distractive, susţinem ore de lectură, sprijin elevii la efectuarea temelor pentru acasă pe care ei le primesc de la şcoală etc. Orarul zilnic, de luni pînă vineri, este între orele 12-17. Conduc elevii de la liceu la centrul nostru. Tot la noi, aceşti elevi servesc masa. Îi servim cu mâncăruri variate, gustoase pe care le procurăm prin Catering de Magazinul „Pizza Plus” din Tg. Lăpuş. Pentru toate cheltuielile pe care noi le facem, percepem doar 15 lei pe zi de copil. După terminarea orelor la centrul nostru, copiii sînt însoţiţi la casele lor de către părinţii sau bunicii lor. Toate acestea au fost posibile deoarece am obţinut o mare sumă prin fonduri europene”. În organizarea, amenajarea şi asigurarea celor necesare centrului, de un real sprijin pentru Andreea au fost soţul ei, dar şi socrii.

9 COMENTARII

 1. aveti grija cu anton acesta al vostru ca poate scrie ca termina harvard university si lumea crede, abia a terminat pop de basesti la FF ajutata de domana director :))) si totusi nu goldis nu e nord inca :)))

 2. Felicitari famila oniga mari invatati toti cu studii potrivite !!! 2 daca au luat bacalaureatul când a trebuit restul acuma asa mai cu FF redusa, e ca si cum v ati duce copilul la after school si acolo ramane cu femeia de servici :))) vai de ei copii ce teme o sa faca :))))

 3. super , pe anton petrut sa il trimteti e perfect pt interviuri el da
  eu zic ca doamna a terminat babes si licerul pedagocic nu a inteles bine domnul anton :)))
  mai oameni abia a si a luat bacul la un liceu de 2 lei si acuma ajuta copii serios

 4. :)))))
  universitatea de nord :))) asa ii zice acuma la goldis????, dar nu scrie ca acuma de 1-3 an si a luat si bacalaureatul urmand liceul la super liceul pop de basesti la FF , sa iti dai tu domnule Anton petrut copii la domana sa faca temele cu ei si sa ii ajute in educarea lor SUPER
  e ca si cum ai duce copilul la dentist dar dentistul e sofer, dar ce conteaza in tg lapus

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.