Modernizarea serviciilor sociale susținută de ASSOC

0
27

În cadrul proiectului “Social impact bond development for improved public service delivery- Dezvoltarea obligațiunilor de impact social pentru îmbunătățirea furnizării serviciilor publice (SIBdev)” , unul dintre reprezentanții ASSOC, Ramona Oprea, a participat la a doua întâlnire a grupului de lucru, în acest fel oferind perspectiva ONG-urilor asupra activităților sociale.
A doua întâlnire a avut loc la Colonia Pictorilor din Baia Mare și s-a organizat pentru definirea viitoarelor mecanisme de finanțare locală, în domeniul Social. Implicarea mediului social local în definirea priorităților, indicatorilor și regulilor „jocului” va contribui la dezvoltarea planului local de acțiune și a eficientizării utilizării resurselor publice în soluționarea problemelor comunității și urbei.
Scopul acestui proiect este de a explora modul în care obligațiunile de impact social (SIB) pot fi utilizate pentru a îmbunătăți furnizarea serviciilor publice în domenii precum ocuparea forței de muncă, îmbătrânirea populației și imigrația.
Obiectivul principal al propunerii este de a îmbunătăți furnizarea de servicii publice în orașele europene prin creșterea nivelului de cunoaștere și utilizare a SIB-urilor. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.